Hoe zet je, je muziek op een USB-stick?


1. Gedownloade muziek

Om je gedownloade muziek op een USB-stick te zetten, moet je eerst de USB-stick in je computer steken. Daarna sleep je de gedownloade muziek naar de USB-stick. Je opent de map waar de gedownloade muziek in staat. Daarna selecteer je de bestanden (de nummers) en die sleep je naar de USB-stick. De USB stick staat ook ergens in je verkenner, waarschijnlijk in de map met de naam: "USB".


2. Muziek van een CD

Om de muziek van een CD op een USB-stick te zetten, moet je eerst de CD in de computer doen. Als de computer dan vraagt waar je de muziek mee af wilt spelen, klik je op Windows Media Player. Als Windows Media Player dan geopend wordt, klik je boven in het menu: "rippen" aan. Je krijgt dan als het goed is een nieuw scherm. In het nieuwe scherm, moet je alle nummers aanvinken en daarna het rippen starten. Voordat je het rippen start, moet je kiezen in welke map je de muziek wilt hebben. Dan worden alle nummers automatisch op de computer gezet (in de map, die je gekozen hebt). Steek daarna de USB-stick in je computer en sleep de bestanden naar de USB-stick. Je kunt alle nummers tegelijk selecteren en dan het naar de USB-stick slepen.

3. Zet je muziek van een USB-stick op je telefoon.

Je moet je telefoon met een USB-kabel aansluiten op de computer. Je moet op je telefoon: "Media bestanden overdragen" selecteren. En daarna sleep je de muziek uit de map van je USB-stick naar je telefoon. De muziek staat dan in: "Play Muziek" op je telefoon.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten